arrow_drop_up arrow_drop_down

Resultaten disclaimer Droogtrainweb

Laatst bijgewerkt op 06-02-2020

Je erkent en gaat akkoord dat Maes E-Commerce (“Droogtrainweb”) geen claims maakt of garanties geeft met betrekking tot hoeveel resultaat jij mogelijk gaat behalen met door middel van onze ideeën, informatie, (betaalde) programma's of strategieën. Wat we kunnen wel garanderen is dat je tevreden bent met onze informatie.

Wij geloven niet in "Get-Slim-Quick" programma's. Waar wij wel in geloven is hard/slim werken, waarde toevoegen en andere helpen. Het is ook met deze intenties dat wij onze programma’s en trainingen hebben ontworpen.

Niets op deze pagina, op onze website(s) of in onze e-mails is een belofte of garantie voor toekomstige resultaten. De behaalde resultaten die hier genoemd worden, of op een van onze andere website’s of e-mails, zijn simpelweg schattingen of projecties gebaseerd op voorgaande resultaten, en horen niet als exact of beloofd beschouwd te worden - Alle resultaten zijn er alleen voor illustratieve doeleinden.

Het succes wat je kunt behalen met behulp van de door ons (zijnde Maes E-Commerce) verstrekte informatie, tools en strategieën is afhankelijk van meerdere factoren. Het is voor ons niet mogelijk om te weten hoe goed jij het gaan doen, aangezien we jou niet kennen. We hebben geen idee van je achtergrond, “work ethic”, hoe dedicated je bent, je motivatie, je verlangens, je “level of luck”, je startcondities of je zakelijke kennen en kunnen. Daarom kunnen we niet garanderen dat je slank wordt, het goed doet of je enige resultaten gaat behalen.

Als je vragen hebt dan mag je deze mailen naar: info@droogtrainweb.nl