arrow_drop_up arrow_drop_down
22 juni 2020 

Review en ervaringen: het eiwitrijke recepten kookpakket van eiwitinvasie.nl (Jacco)

eiwitrijke recepten biefstukAls je veel bezig bent met sporten weet je dat het belangrijk is om voldoende eiwitten binnen te krijgen. Spieren bestaan voor een groot deel uit eiwitten. Deze spieren en weefsels worden iedere dag beschadigd en door eiwitten kan dit weer herstellen. Als je bezig bent met sporten wil je de spieren prikkelen en gaan de spieren meer groeien met behulp van eiwitten.

Daarnaast zijn eiwitten ook belangrijk voor de weerstand en je bloedsomloop. Om hier aan te voldoen is het soms lastig te bedenken wat je moet koken en je wilt ook niet uren in de keuken staan hiervoor. Nu heb ik een ideale oplossing voor dit probleem het eiwitrijke recepten kookpakket van eiwitinvasie.

Waarom eiwitrijke recepten?

Zoals ik hierboven heb beschreven zijn eiwitten erg belangrijk voor ons lichaam. Ze zijn erg voedzaam en geven een verzadigd gevoel. Daarnaast zijn eiwitten dus ook de belangrijkste bouwstoffen voor ons lichaam. Onze lichaamscellen en spiercellen zijn opgebouwd uit eiwitten.

Als je dus gaat trainen komen er verschillende scheurtjes in je spieren. Deze scheurtjes moeten weer hersteld worden. Om de scheurtjes te herstellen heeft je lichaam aminozuren nodig en dat haalt je lichaam weer uit eiwitten.

collectie van eiwitrijke recepten

Voor sporters zijn eiwitten dus erg belangrijk, maar ook als je niet sport zijn eiwitten belangrijk. Eiwitten leveren veel energie en zijn in tegenstelling tot koolhydraten moeilijker te verteren waardoor we ons langer verzadigd voelen. Het lichaam heeft daarnaast meer moeite met het verteren van eiwitten en hierdoor verbrand je in rust meer calorieën.

Eiwit diëten zijn dus erg populair, ze geven snel resultaat en ze zijn makkelijker vol te houden.

Wat houdt het eiwitrijke recepten kookpakket in?

Het eiwitrijke recepten kookpakket van eiwitinvasie is een erg uitgebreid pakket.

In het kookpakket zit een bundel van verschillende ebooks.

Inhoud van het eiwitrijke recepten kookpakket

De ebooks bevatten alle informatie die je nodig hebt omtrent voeding en worden per dagdeel uitgebreid beschreven. Er staat bijvoorbeeld in welke ingrediënten je nodig hebt, hoeveel eiwitten en welke maaltijden je daarvoor kan maken.

De bundel bevat de volgende ebooks:

 • Eiwitrijke ontbijt recepten ( t.w.v. € 19)
 • Eiwitrijke lunch recepten ( t.w.v. € 19)
 • Eiwitrijke diner recepten ( t.w.v. € 19)
 • Eiwitrijke snack recepten ( t.w.v. € 19)

Naast deze bundel zitten er nog een aantal gratis bonussen bij:

 • Eiwitrijke smoothie recepten ( t.w.v. € 19)

Hierin vindt je recepten van smooties die je kan drinken voor het sporten of die je herstel bevorderen naast het sporten. Ook staan er smoothies in die je kan drinken als ontbijt, lunch of tussendoor.

 • Maaltijdplanner ( t.w.v. € 19)

Met deze maaltijdplanner kan je maaltijden inplannen voor een langere periode en hoef je dus niet iedere dag opnieuw te bedenken wat je gaat eten. Het eiwitrijke recepten kookpakket is een digitaal pakket en de informatie ontvang je als ebooks in pdf bestand. Na betaling heb je meteen toegang tot de verschillende ebooks. Als je toch graag een echt boek wilt hebben kan je de ebooks ook uitprinten.

Het eiwitrijke recepten kookpakket zorgt ervoor:

 • Dat je geen honger gevoel hebt tijdens het dieet
 • Veel variatie hebt voor ontbijt, lunch, diner en tussendoortjes
 • Dat je de gerechten eenvoudig kan bereiden
 • Dat je spieren extra gaan groeien
 • Dat je voldoende eiwitten binnen krijgt

Wie is de auteur van het eiwitrijke recepten kookpakket?

Het eiwitrijke recepten kookpakket is uitgebracht door eiwitinvasie.nl. Dit bedrijf is gevestigd in Breda en staat ingeschreven bij de kamer van koophandel. De naam van de auteur van het pakket is Jacco en hij is afgestudeerd aan de hoge school in Breda. Jacco is de eigenaar van eiwitinvasie.nl. Als je vragen hebt over het pakket of ondersteuning wilt is Jacco altijd te bereiken via het e-mailadres dat op de website staat aangeven.

Jacco heeft naast zijn ebooks ook nog een webshop waar hij verschillende producten op het gebied van eiwitrijk voedsel verkoopt.

Voor wie is het eiwitrijke recepten kookpakket geschikt?

Het kookpakket is voor iedereen die wilt afvallen. Zelfs als je niet of bijna niet aan sport doet is dit dieet effectief. Voor mensen die krachtsport uitoefenen is dit dieet uitermate geschikt, omdat je met krachtsport meer eiwitten verbrandt.

Het eiwitrijke recepten kookpakket is dus geschikt voor:

 • Mensen die niet of nauwelijks sporten
 • Mensen die tijdens het afvallen geen honger willen lijden
 • Mensen die op een gezonde en verantwoorde manier willen afvallen

Het eiwitrijke recepten kookpakket is dus bijna voor iedereen geschikt. Het is wel heel erg belangrijk dat je de goede motivatie hebt om aan de slag te gaan met de recepten.

Wat vinden anderen van het eiwitrijke recepten kookpakket?

Nu je enthousiast bent geworden over het pakket is het altijd fijn om de meningen van anderen die het pakket gebruiken hierover te lezen. Hieronder heb ik een aantal beoordelingen geplaats die afkomstig zijn van eiwitinvasie.nl zodat jij kan zien hoe anderen het eiwitrijke recepten kookpakket ervaren.

Rizad Azan over Eiwitrijke Recepten

De recepten helpen mij bij het droog trainen. Mijn doel is een vetpercentage van 10% en ook wil ik nog in spiermassa aankomen. Moet dus veel eiwit eten. Ik merk dat ik sneller herstel en harder vooruit ga wanneer ik veel eiwit eet en gebruik de recepten dus graag.

Guido Wijtsma over Eiwitrijke Recepten

Niets gelogen, er zitten zeker veel eiwitten in de recepten. Ze zijn lekker en zorgen bij mij weer voor inspiratie om dingen te vermengen met mijn eigen recepten. Helemaal tevreden dus! Fijn dat je ook gewoon kunt mailen voor een vraag. Bedankt en hopelijk zie ik nog meer recepten van jullie in de toekomst. Ik ben dan zeker geïnteresseerd.

Vince over Eiwitrijke Recepten

Handig dat overal het aantal gram eiwit bij vermeld staat en dat ieder gerecht duidelijke foto´s heeft. Ik scroll gewoon even door de gerechten heen om wat uit te zoeken in plaats van dat ik alles moet gaan lezen. De gerechten zijn gemakkelijk te bereiden en er is keuze zat. 

Wat kost het eiwitrijke recepten kookpakket?

 De totale waarde van het recepten kookpakket is € 114. Op dit moment is het hele pakket afgeprijsd voor maar € 19. Je krijgt nu dus een korting van 100 euro en je krijgt er ook nog twee gratis bonussen bij.

Het is lastig te zeggen of dit de prijs blijft of dat de prijs na een tijdje verhoogt wordt, dus ik raad je aan om nu nog gebruik te maken van die mooie korting en meteen aan de slag te gaan.

Dit pakket bevat ook een 30 dagen niet goed geld terug garantie. Je hebt dus 30 dagen de tijd om te beslissen, het product in te zien en het te proberen. Je loopt dus geen enkel risico.

Koop jij het pakket?

 Ben jij druk bezig met trainen of aan het werken aan jouw ideale lichaam en vindt je het lastig om te bedenken wat je het beste kan eten? Kies er dan voor om met behulp van het eiwitrijke recepten kookpakket te werken aan jouw doelen en merk snel het resultaat! Haal voordeel uit de gratis bonussen die je erbij krijgt en maak nu nog gebruik van de hoge korting.

>>Direct starten met het maken van heerlijke eiwitrijke recepten

eiwitrijke recepten overzicht

Over de schrijver

Meer informatie over droog trainen?

Wij hebben meer dan 50 artikelen over droog trainen in ons archief!