arrow_drop_up arrow_drop_down
7 juli 2020 

Review: Fitcooking Lifestyle van Veerle Trum + ervaringen

Fitcooking Lifestyle programma review

fitcooking lifestyle kaftIn deze tijd streven veel mensen naar de beste versie van zichzelf. Ze willen fit worden en een strak lichaam hebben. Sommige mensen huren hier zelfs personal trainers voor in en volgen uiteenlopende diëten. Is dit allemaal wel nodig? Als je het aan mij vraagt niet en dat komt door het Fitcooking programma van Veerle Trum.

Dit programma zorgt ervoor dat je een strak en fit lijf krijgt. In deze review gaan we het Fitcooking Lifestyle programma verder bekijken en ook kijken naar de ervaringen van anderen.

Lees snel verder en kom erachter of het ook iets voor jou is.

Wat houdt het Fitcooking programma in?

 Een streng dieet zorgt er meestal voor dat je in een korte tijd veel kilo’s verliest, maar meestal houdt je lichaam dit niet vol. Daarnaast is het mentaal ook erg zwaar en heb je er niet altijd de energie en tijd voor.

Met dit eenvoudig te volgen programma ontdek je dat het ook anders kan! Binnen 12 tot 16 weken kan je met dit programma in slechts een paar stappen een zichtbaar resultaat behalen. In dit programma wordt gesproken over ongewenst vet verliezen, meer spiermassa kweken en weer gezond en fit voelen.

fitcooking lifestyle inhoud recepten

Het Fitcooking Lifestyle programma is dus een compleet voeding en fitness plan. Na aankoop krijg je het boek digitaal opgestuurd in een PDF bestand en kan je meteen beginnen.

Je wordt stapsgewijs door een effectieve en gezonde voedingsmethode meegenomen om snel slank en fit te worden. Daarnaast leer je ook om de juiste balans te vinden voor je lichaam om snel resultaat te kunnen boeken.

Dit programma is gericht op het veranderen van je levensstijl en is dus niet te vergelijken met andere doorsnee diëten waar je op korte termijn veel kilo’s mee kwijt raakt. Dit programma blijft resultaat geven op lange termijn. Het boek staat vol lekkere recepten, informatie over voeding en informatie over training.

Nadat je het programma hebt aangeschaft krijg je de volgende onderdelen:

  • 137 eiwitrijke recepten
  • Persoonlijke voedingsschema’s speciaal op jouw maat gemaakt.
  • Handige tips en weetjes over voeding en training
  • Een calculator om te berekenen hoeveel calorieën je nodig hebt

Hieronder zie je een afbeelding van de inhoudsopgave van het boek:

fitcooking lifestyle inhoudsopgave

Voor wie is het geschikt?

Het programma is gemaakt voor sportieve mannen en vrouwen die een gezonde levensstijl willen behouden. Daarnaast is het ook geschikt voor mensen die graag gezonder willen eten. Je kan het programma dus ook volgen als je niet sport, maar als je wel sport zal je wel sneller resultaat zien.

Alles komt in dit programma aanbod, hierdoor is dit programma ontwikkeld voor bijna iedereen. Ook als je meer spiermassa wilt opbouwen kan je dit programma volgen, maar ook als je je vetpercentage wilt verminderen en een strakker lichaam wilt krijgen is dit programma perfect voor jou.

Het programma is ook erg geschikt voor veganisten en vegetariërs, er is hier zelf een speciaal extra hoofdstuk voor geschreven. Het is natuurlijk wel belangrijk dat je de juiste motivatie hebt en je levenswijze echt wilt aanpassen, het kan niet vanzelf gaan je zal er zelf moeite voor moeten doen!

Wie is de bedenker van het Fitcooking programma?fitcooking lifestyle veerle trum

 De auteur van het Fitcooking Lifestyle programma is Veerle Trum. In de afgelopen jaren heeft Veerle het Fitcooking programma ontwikkeld en verder uitgewerkt. Momenteel heeft ze nu Fitcooking programma editie 3 ontwikkeld, nadat de eerste twee enorm populair waren.

Veerle is dagelijks in de sportschool te vinden en heeft veel kennis op het gebied van voeding. Haar doel is om zo veel mogelijk mensen te helpen om zich beter te voelen in hun lichaam.

Veerle is een onderdeel van de Droog Trainen Academy. Dit team heeft al verschillende producten op de markt gebracht over fitness (krachttraining) en voeding zoals het droogtrainen protocol.

Veerle heeft ook een eigen Instagram pagina waar ze verschillende foto’s deelt, verhalen, tips en recepten: https://www.instagram.com/fitcooking.nl/

Daarnaast kan je haar ook vragen stellen via de mail die te vinden is op de verkooppagina.

Wat zijn de ervaringen van anderen?

Nu we weten wat het programma inhoud is het ook interessant om te kijken wat mensen er van vinden die het programma gebruiken of gebruikt hebben. Alleen zo kan je erachter komen of het programma echt werkt en of het iets voor jou is.

Als ik ga zoeken naar reacties kom ik al snel veel positieve reacties tegen. De meeste mensen die het programma hebben gebruikt zijn vet verloren en hebben een positieve ervaring met Veerle. Ze is een vriendelijke vrouw die echt naar je luistert en snel reageert op jouw vragen.

Hieronder een aantal reacties:

 

Apr 7, 2020

Geschreven door Kimberley voor Fitcooking Lifestyle Programma

Het Fitcooking plan is echt waanzinnig! Het plan is helder en de voedingsschema’s zijn goed vol te houden.

 

Mar 14, 2020

Geschreven door Daphne voor Fitcooking Lifestyle Programma

Fitcooking heeft mijn ogen doen openen. Afvallen hoeft helemaal geen straf te zijn. Ik ben in 3 maanden tijd bijna 10 kilo kwijt.

 

Mar 1, 2020

Geschreven door Jason voor Fitcooking Lifestyle Programma

Werkt goed!

 

Feb 15, 2020

Geschreven door Monica voor Fitcooking Lifestyle Programma

Het is goed te volgen en de recepten zijn lekker!

 

Feb 4, 2020

Geschreven door Daan voor Fitcooking Lifestyle Programma

Het programma van Fitcooking in combinatie met de voedingsschema’s zijn super.

 

Op de website fitcooking.nl vindt je nog meer reacties van mensen die het programma hebben gevolgd.

Wat kost het Fitcooking Lifestyle programma?

De prijs voor het fitcooking Lifestyle programma is een eenmalige aanschaf van € 47. Nadat je betaald hebt krijg je binnen 5 minuten een e-mail met de inloggegevens en kan je het e-book downloaden. Je kan dus meteen aan de slag!

Als je twijfelt en toch eerst even wilt kijken of dit programma echt iets voor jou is is dat geen probleem. Op het programma zit een 14 dagen niet goed geld terug garantie. Als je na 14 dagen niet tevreden bent kan je contact opnemen met Veerle via de e-mail en kan je je geld terug krijgen. Je hebt dus niets te verliezen!

Conclusie

Het Fitcooking Lifestyle programma is een compleet programma dat gericht is op fitness en voeding. Niet alleen bevat het het e-book heerlijke recepten, maar in het boek staat ook veel informatie in over fitness en voeding. Daarnaast krijg je een op jouw maat gemaakt voedingsschema zodat je hiermee het beste uit het programma kan halen.

Ik zelf vindt het een duidelijke en compleet programma met veel informatie en veel persoonlijke begeleiding, daarom geef ik het Fitcooking programma 4 sterren.

En dit complete pakket is nu tijdelijk te koop voor maar € 37. Wil jij dus genieten van een fitter en strakker lijf? Wacht dan niet langer en start nu met het Fitcooking programma!

fitcooking lifestyle nu kopen

>>Koop het Fitcooking Lifestyle programma met 10 euro korting<<

Over de schrijver