arrow_drop_up arrow_drop_down
29 juni 2020 

Review: Spiermassa Protocol voor mannen van Henry en Rinus + ervaringen

Als je begint met trainen heb je meestal een doel. De ene doet het om veel af te vallen en de ander traint weer op meer spieren op te bouwen. Dat laatste gaan we in deze blog bespreken, want spieren opbouwen is nog niet zo gemakkelijk. Meestal vraagt dit jaren toegewijde arbeid. Nu hebben twee mannen Henry en Rinus een protocol gemaakt waarmee je de doelen op een snelle en effectieve manier kan bereiken. Dit protocol heet het Spiermassa Protocol en dat gaan we verder bespreken in deze blog.

Waarom het Spiermassa Protocol?

Zoals je hierboven al hebt kunnen lezen is spieren opbouwen dus niet gemakkelijk. Toch dromen veel mannen en vrouwen ervan om een mooi gespierd lichaam te hebben. Veel mensen gaan intensief trainen, maar zien helaas geen resultaat. Andere gaan het niet eens proberen, omdat het te moeilijk is.

Het Spiermassa Protocol is ontworpen om met zo min mogelijk inspanning toch het juiste resultaat te bereiken.

Waar bestaat het Spiermassa Protocol uit?

Het Spiermassa Protocol bestaat uit een aantal onderdelen:

 

  • Het theorieboek ( e-book)
  • Het praktijk plan (e-book)
  • Trainingsschema’s (PDF)
  • Macrocalculator ( Exel)
  • Het boek progressie meten ( e-book)
  • Progressietabel
  • De facebook community

Het theorieboek

Hierin leer je de theorie achter wat je moet doen om aan je lichaam te werken. Het is een boek van 151 pagina’s met alle informatie die je nodig hebt voor de spieropbouw. Het begint bij de basis en gaat zo steeds een stapje verder. Je leert bijvoorbeeld het waarom van wat je straks aan je lichaam moet doen en je leert verschillende signalen van het lichaam te herkennen.

Het praktijk plan

Het praktijk plan is een boek met een stappenplan om de theorie die je hebt geleerd in praktijk te brengen. Daarnaast leer je ook hoe je het beste kan trainen en daarbij ook kan eten.

Trainingsschema’s

Dit zijn 12 weken trainingsschema’s voor 3 a 4 dagen per week. De oefeningen die hierin staan zijn gebaseerd op alle spiergroepen. Er is heel goed nagedacht over de verdeling van de oefeningen, zodat je spieren ook voldoende rust krijgen om te herstellen en te groeien. In de schema’s staat precies wat je moet doen zoals, welke oefeningen, hoeveel sets en dus ook hoe lang je rust moet nemen.

Macrocalculator

Met deze calculator bereken je snel alle startwaarden voor jouw voedingsplan. Alle calorieën en macronutriënten ( eiwitten, koolhydraten en vetten) worden berekend in deze Exel sheet. Hierdoor weet je precies hoeveel je ervan binnen krijgt en nodig hebt.

Het boek progressie meten

In dit boek leer je hoe je de voortgang objectief kan meten. Zo weet je meteen of je op de goede weg bent.

 

Progressietabel

Dit is een tabel waar je de progressie die je hebt gemaakt kan invullen. Per meting vul je de gegevens in en kan je altijd terug kijken waar je vandaan komt om jezelf extra te motiveren.

De Facebook community

Dit is een besloten Facebook groep waar je vragen kan stellen aan andere leden of aan de coaches. Daarnaast kan je ook verschillende successen delen en overleggen.

>> Nu direct starten met het spiermassa protocol (€50 korting)

Wie is de auteur?

De makers van het Spiermassa Protocol zijn Henry en Rinus. Deze twee mannen zijn vooral bekend van de Droog Trainen Academie en het Droog Trainen Protocol. Ze zijn in 2013 gestart met de Droog Trainen Academie waarmee ze de liefde van droogtrainen, krachtsport en spieropbouw met ons delen.

Daarnaast hebben ze allebei ook nog een website met informatie over voeding, krachttraining en fitness. Ze blijven steeds bezig om nieuwe programma’s en trainingsschema’s up-to-date te houden en hebben al veel mensen geholpen.

Henry en Rinus hebben ook een youtube kanaal waarin zij gratis informatie delen over droog trainen en het opbouwen van spiermassa. Hierin wordt altijd goede en betrouwbare informatie gegeven. Net als in de trainingen van Henry en Rinus. Hieronder kan je een video bekijken van hun eigen youtube kanaal.

Voor wie is het Spiermassa Protocol geschikt?

Het Spiermassa Protocol is alleen geschikt voor mannen. Voor vrouwen is er een andere versie beschikbaar. Daarnaast is het wel belangrijk dat je de juiste motivatie hebt om echt aan de slag te gaan.

Dus als je droomt van een mooi gespierd lichaam en je hebt voldoende doorzettingsvermogen dan is dit de beste methode voor jou. Het is wel belangrijk dat je vetpercentage minder is dan 20% anders kan je beter eerst beginnen met het Droog Trainen Protocol.

Wat zijn de ervaringen van anderen met het Spiermassa Protocol?

 Voordat je een product koopt is het ook belangrijk dat je bekijkt wat anderen ervan vinden. Als je even op zoek gaat naar dit product en vooral naar het bedrijf kom je heel veel positieve reacties tegen. Vooral op de populaire Facebook pagina kan je heel veel positieve reacties vinden.

Daarnaast kan je ook kijken op deze pagina hier laat Rinus zelf met behulp van verschillende foto’s het proces en het resultaat zien.

Wat kost het Spiermassa Protocol en wat krijg je na de betaling?

De betaling van het product gaat snel en veilig via PayPro. Nadat je hebt betaald voor het product krijg je meteen een e-mail met alle informatie en de inloggegevens. Je kan dus meteen aan de slag en hoeft niet te wachten tot er een boek wordt afgeleverd.Met de inloggegevens kan je inloggen op de site van de Droog Trainen Academie.

Het product zelf is op dit moment afgeprijsd van € 97 naar slechts €47, momenteel zit er dus een korting van € 50 euro op het hele pakket.Het is een eenmalige aanschaf dus je zit niet aan een abonnement vast. Daarnaast zit er op het product ook nog een niet goed geld terug garantie van 30 dagen. Als het product je dus niet bevalt, kan je eenvoudig je geld terug vragen.

Ga jij het Spiermassa Protocol kopen?

Nu we alles hebben besproken over het Spiermassa Protocol is nu natuurlijk de vraag ga jij de stap wagen en ga jij het kopen? Onthoud natuurlijk wel dat het belangrijk is om echt er zelf mee aan de slag te gaan. Niets gaat vanzelf, motivatie is dus heel belangrijk. Dit complete pakket geeft jou alle handvaten die ervoor zorgen dat jij op een snelle en effectieve manier het lichaam van jouw dromen krijgt.

Stel je zou over een paar maanden trots naar jezelf in de spiegel kijken, omdat je het gespierde lichaam hebt van je dromen. Dan is dat het geld zeker waard! Twijfel niet langer en begin meteen aan jouw droomlichaam.

>> Nu direct starten met het spiermassa protocol (€50 korting)

Over de schrijver