arrow_drop_up arrow_drop_down
13 juli 2020 

Review: Strakke buikspieren kettlebell workout vrouwen van Jesse van de Velde +ervaringen

Veel vrouwen willen graag een strak en fit lichaam. Hiervoor doen ze van alles, van dagelijks naar de sportschool gaan tot beginnen aan een dieet. Nu kan het ook anders met de Strakke buikspieren kettlebell Workout van Jesse van de Velde.

Met dit workout programma kan je binnen een korte tijd een strakke buik ontwikkelen. In deze strakke buikspieren kettlebell workout voor vrouwen review gaan we dieper in op de workout en gaan we kijken of het programma de moeite waard is.

Lees snel verder en kom erachter of het ook iets voor jou is.

Wat houdt de Strakke buikspieren Kettlebell Workout in?

De Strakke buikspieren Kettlebell Workout voor vrouwen is een succesvol thuis fitness programma. Je kan dit dus gewoon vanuit huis doen en hoeft hiervoor niet naar de sportschool. Je bekijkt de video’s en doet na wat er in de video’s wordt gedaan.

Je doet de workout met een Kettlebell. Een kettlebell is een bal met een handvat die verzwaard is en waar je oefeningen mee doet. Een kettlebell is effectief voor conditietraining, krachttraining en neemt ook nog eens weinig ruimte in beslag.

Meestal duurt een kettlebell training niet langer dan 20 minuten en je verbrandt er veel calorieën mee. De Kettlebell is dus ideaal voor iemand die niet naar de sportschool wilt of daar geen tijd voor heeft, maar wel fitter wilt worden en wil afvallen.

Deze Kettlebell training is speciaal voor vrouwen en zorgt ervoor dat je strakke buikspieren en billen krijgt.

Wat zit er in Strakke buikspieren Kettlebell Workout?

De Strakke buikspieren Kettlebell Workout voor vrouwen is een compleet pakket dat bestaat uit een box met 5 dvd’s, een Kettlebell naar keuze en verschillende bonussen. Dit pakket krijg je na aanschaf thuis gestuurd binnen 3 werkdagen.

DVD 1: Vet verbranding programma

Hierin worden alle basistechnieken uitgelegd zodat je snel de oefeningen onder de knie krijgt. Daarnaast krijg je ook informatie en tips hoe je op een verantwoorde manier vet kan verbranden. Deze trainingen leggen de focus op de benen, billen, buik en armen.

Strakke buikspieren Kettlebell Workout dvd 1

DVD 2: Buikspieren programma

Hierin ligt vooral de nadruk op het versterken van de buikspieren. Er komen oefeningen aanbod uit de vorige DVD, maar dan intensiever en je krijgt ook nieuwe oefeningen.

Strakke buikspieren Kettlebell Workout dvd 2

DVD 3: Benen programma

Hierin staat het trainen van de benen centraal. De beenspieren vormen de grootste spiergroep in ons lichaam en door de vele spiervezels in de benen kan je veel vet verbranden. In deze training wordt de focus gelegd op bovenbenen, achterkant benen en billen.

Strakke buikspieren Kettlebell Workout dvd 3

DVD 4: Conditie en total body programma

Hierin leer je om je conditie en je kracht te verbeteren. Alle spiergroepen worden hierin getraind en je kan dus ook lichaamsvet hiermee verbranden. Deze training is wel wat zwaarder en intensiever. Het is dan ook belangrijk dat als je aan deze training begint een goede conditie hebt.

Strakke buikspieren Kettlebell Workout dvd 4

DVD 5: Kettlebell vet-killer

Hierin leer je om een complete intensieve workout van 20 minuten te doen waarbij je weinig rust hebt. Het stimuleert de ververbranding en verbeterd je conditie. Daarnaast krijg je dus bij het pakket ook een Kettlebell. Deze kettlebell kan je zelf uitkiezen op basis van gewicht.

4kg: je bent ouder dan 60 jaar, je hebt een lange tijd niet gesport, of je hebt een blessure aan je rug. 8 kg: Dit is het meest gekozen gewicht voor vrouwen. 12kg: voor getrainde vrouwen die al een jaar met de kettlebell getraind hebben. 16kg: Deze is alleen voor mannen.

Kettlebell vet killer

Je ontvangt bij dit programma ook een aantal bonussen:

Twaalf weken online coachingprogramma.

Een twaalf weken online video coaching programma om het resultaat de behalen en te behouden wat je wilt.

Strakke buikspieren Kettlebell Workout coaching

Super verbrander methode ( e-book)

Een boek met duidelijke uitleg over het hele programma dat te zien is in de video’s. Dit is een pdf van 40 pagina’s

Strakke buikspieren Kettlebell Workout bonus 2

Lekker in bikini ( e-book + trainigsschema’s)

Dit is een handleiding naar een strak zomerlichaam met verschillende oefeningen.

Strakke buikspieren Kettlebell Workout bonus 3

Verlies 5 kilo buikvet in 20 minuten ( e-book)

Dit boek is gebaseerd op hormoonbalans en alles wat je daarvan moet weten.

Het is dus een compleet programma dat je laat werken aan alle spiergroepen. Als je twee a drie keer in de week de oefeningen doet is dit voldoende. Het beste kan je wel gewoon beginnen bij de eerste DVD en zo verder, anders kom je in de problemen als je de trainingen niet kan volhouden.

Daarnaast is het natuurlijk ook erg belangrijk dat jij het juiste doorzettingsvermogen heb om het programma vol te houden. Wat ook erg belangrijk is om naast het sporten ook te letten op je voeding. Zonder gezonde voeding ga je niet het maximale uit het programma halen. Bij een gezonde levensstijl hoort nou eenmaal ook gezonde voeding.

Voor wie is de strakke buikspieren Kettlebell workout geschikt?

De workout is geschikt voor vrouwen die thuis een trainingsprogramma willen volgen en kilo’s willen verliezen. De oefeningen zijn makkelijk uit te voeren en voor alle leeftijden. Voor vrouwen die op een leuke, snelle en efficiënte manier aan hun lichaam willen werken is dit programma erg geschikt. Het is wel belangrijk om de juiste discipline te hebben om aan de trainingen te beginnen en om het programma ook echt af te maken.

Wie is de bedenker van het Strakke buikspieren kettlebell workout programma?

De bedenker van de strakke buikspieren Kettlebell workout voor vrouwen is Jesse van de Velde. Jesse is van beroep personal trainer. Hij heeft al veel mensen geholpen met het jesse van der veldeopbouwen van conditie, spieren en vet verbranden. Momenteel is Jesse meer bezig met het ontwikkelen van online trainingsprogramma’s. Hiermee kan hij meer mensen bereiken en helpen hun doelen te behalen.

Naast deze workout heeft hij diverse programma’s ontwikkeld op het gebied van voeding. Jesse heeft een eigen blog waar hij artikelen plaats met tips en trucs om op gewicht te blijven

Wat zijn de ervaringen van anderen met de strakke buikspieren Kettlebell workout?

Nu we het programma uitgebreid hebben besproken is het ook belangrijk om te kijken naar de ervaringen van anderen die het programma volgen of gevolgd hebben. Alleen zo kom jij te weten of het programma echt werkt en iets voor jou is.

Hieronder zie je een aantal ervaringen van mensen die gebruik maken van het programma:

 

Ik ben nu met de tweede dvd bezig van Jesse van der Velde, dit is het programma wat over de buikspieren gaat. 

Ik had eerlijk gezegd gedacht dat het moeilijker zou zijn, het valt me nog aardig mee om te volgen. Ik had verwacht dat het veel zwaarder zou zijn! 

Ik ben nu met oefeningen bezig die ik niet zo leuk vind om te doen, maar als het helpt heb ik er alles voor over. Deze oefeningen heten de Thruster en de Windmill.

Sommige oefeningen doe ik vaker dan op het schema wordt aangegeven, gewoon omdat die zo lekker gaan 

Ervaring van Francis op Bokt.nl

 

Ik moet eerlijk zeggen dat ik supertevreden ben over de dvd’s van de kettlebell workout.

Het wordt erg goed uitgelegd door Jesse van der Velde, en ook degene die het voordoet (Marjolein) is heel duidelijk. 

Ik heb nu mijn eerste training van een week met de kettlebell er op zitten en ik ben al een halve kilo afgevallen. Maar dat niet alleen, ik zit ook veel beter in mijn vel!

Dit geeft mij echt de motivatie om er mee door te gaan. Ik ging altijd naar de sportschool, maar dit heb ik daar niet ervaren. Het kost me nu minder tijd, heb meer resultaat en ik vind het ook nog eens leuker.

Ervaring van Sita Ariens op Buikspieroefingen.org 

 

Ik kan niet anders zeggen dan dat ik blij ben met de aanschaf van de Kettlebell dvd’s van Jesse van der Velde. Het wordt erg goed uitgelegd in de video’s en ze zijn leuk om naar te kijken.

Voor mij is dit erg belangrijk want het is de oorzaak geweest dat ik niet afgehaakt ben… Ik train iedere week 2 of 3 keer (net hoe het uitkomt) en nu zo’n 16 weken verder ben ik 8 kilo lichter. Top dus.

Review van Elke de Visser op Buikspiertraining.com

 

Meer ervaringen van deelnemers:

Wat kost de Strakke buikspieren kettlebell workout?

 Naast het bespreken van het hele pakket is het natuurlijk ook belangrijk om te kijken naar de prijs van het programma. Voor de versie met de 8kg kettlebell ( wordt het meest gekozen) betaal je € 117. Hiermee krijg je dus toegang tot de DVD box+ de bonussen+ de kettlebell. Wil je een lager of hoger gewicht van de kettlebell dan verschilt dat in prijs.

Een kettlebell los kost meestal tussen de € 25- € 30 dus voor het programma betaal je ongeveer € 90.

Daarnaast zit er op het hele pakket een niet goed geld terug garantie van 30 dagen. Je hebt dus de kans om de Dvd’s 30 dagen lang vrijblijvend uit te proberen.

Conclusie

Als je op zoek bent naar een leuk en effectief fitness programma dat je thuis kan doen, dan is dit echt iets voor jou. Je krijgt bij de Strakke buikspieren Kettlebell workout voor vrouwen een heel pakket waarmee je aan al je spiergroepen werkt. De begeleiding van Jesse is duidelijk, snel en vriendelijk.

Voor een kleine investering krijg je dus toegang tot alle dvd’s + de bonussen en ook nog je eigen kettlebell. Als je dit vergelijkt met een abonnement op de sportschool kan je met deze workout daar dus flink op besparen. Je hebt dus voor dit geld een erg goede training en begeleiding.

Daarnaast kan je het ook nog eens 30 dagen vrijblijvend uitproberen, dus je hebt niets te verliezen! Wacht niet langer en begin vandaag! Klik op onderstaande button om te beginnen met de training.

Strakke buikspieren Kettlebell Workout compleet

>>Klik hier om direct aan de slag te gaan met de Strakke buikspieren Kettlebell Workout<<

Over de schrijver

Meer informatie over droog trainen?

Wij hebben meer dan 50 artikelen over droog trainen in ons archief!