arrow_drop_up arrow_drop_down

Meer resultaat met droog trainen?

Effectief droog trainen met optimaal resultaat

Train met een duidelijk voorgedefinieerd plan, de basis van succes in de gym 

De beste oefeningen voor jou geselecteerd

Alleen de beste en meest effectieve oefeningen vind je in onze trainingsschema's

Workoutlog om je progressie bij te houden

Hou je progressie bij in de workout log, zo zie je nog sneller resultaat, dus... meer motivatie!

Binnen enkele weken  resultaat

Personen die met het schema aan de slag zijn gegaan merken na enkele weken al resultaat en ervaren meer spierdefinitie
€ 17,-

Via mijn coach had ik een trainingsschema gekregen, maar behaalde hier niet het gewenste resultaat mee. Nadat ik  het droogtrainschema had gedownload en aan de slag was gegaan merkte ik binnen enkele weken al resultaat!

Eric (27) uit Rotterdam

Tegenwoordig zijn er zoveel trainingsschema's op de markt. Vaak dien je voor een trainingsschema ook veel te betalen. Je bent alleen nog niet zeker van echt resultaat en vaak zijn deze schema's snel in elkaar gezet om snel geld te kunnen verdienen. Dit heb ik ook zelf ervaren wanneer ik begon met het droog trainen van mijn lichaam. Ik heb veel trainingsschema's geprobeerd en veel geld uitgegeven. Voor deze fout wil ik jou behoeden en daarom heb ik zelf dit schema voor jou gemaakt. In dit schema heb ik de principes en oefeningen gezet die voor mij de afgelopen jaren hebben gewerkt. Ik heb het voor de goedkoopste prijs beschikbaar gemaakt zodat jij niet onnodig geld moet uitgeven omdat een schema je weer eens belooft snel te gaan afvallen. Doordat ik gebruik heb gemaakt van de meest effectieve oefeningen in het schema, ben ik er zeker van dat je binnen enkele weken zeker resultaat zult zien in de spiegel.


  • Mijn ervaring en principes in het trainingsschema verwerkt
  • Workoutlog om je progressie bij te kunnen houden
  • Ervaar de beste trainingsroutines om je lichaam droog te trainen


Patrick Maes

Oprichter van DroogtrainWeb

5 jaar

Ervaring met droog trainen

50

Trainingsschema's geschreven

3.200+

Downloads

1.800+

Volgers op Instagram

Compleet en duidelijk

Het is een trainingsschema die compleet en direct duidelijk is, heel fijn!
Leon(28) uit Zeeland

Dit is wat ik zocht!

Ik ben blij met dit schema. Dit is wat ik zocht om te kunnen beginnen met droog trainen.

Job (21) uit Friesland
Leuke oefeningen
In het schema staan veel oefeningen waar ik nog niet veel van wist. Leuke toevoeging!

Jelle (29) uit Drenthe

Klaar voor meer resultaat?

Download het droogtrainschema waarmee jij beter en effectiever jouw spieren kan trainen voor optimaal resultaat. Met het droogtrainschema heb jij het perfecte plan om jouw lichaam droog te trainen.


Maak gebruik van de workoutlog om je progressie bij te houden en bereid je voor op echte resultaten die jou verder bij je doel zullen gaan brengen!